Min nye elcykel gjorde mit liv nemmere

elcykel dame

En cykel med en smart el dreven motor, der vil fremtrylle en ekstra fremdrift, får du brugende el cykler. Der er ikke nogen grund til at frygte, at du helt går glip af din morgenmotion, for dog skal man samtidig bruge pedalerne. Det hele virker rent ud sagt meget simplere. Med en elcykel vil du af den grund blive sikker på, at hverken stormende blæst og lange bakketoppe er i stand til at få dig ud af kurs.

elcykel dame

Når blæsten vokser sig alt for stor på cykelturen på vej til arbejde, fornemmer du eventuelt, at benmusklerne begynder at give op? Når du har bakset dig op ad stejle bakketoppe, er du måske hver morgen tæt på at besvime? Du har eventuelt tænkt på, at det kan være tid til at opgive den sædvanlige cykeltransport & i stedet prøve træng tog og en egen bil. En el cykel: heldigvis er der en ultimativt lettere udvej!

En yderligere positiv ting vedrørende en elcykel bliver, at den ikke er skadelig for miljøet. Derfor skal du ikke få dårlig samvittighed over at slå elmotoren til, når du har brug for ekstra fart. Du behøver af den grund ikke være bange for at din elcykel ser ud som en ting, som blot er lavet til den ældre del af befolkningen: der findes en del el cykler i varierende designs, så du kan både få city-bikes plus MTBs med tilhørende motor. Således, vha. el cykler vil du få en moderne cykel, der kan gøre hverdagen lettere uden at skade miljøet.

Jeg er helt vild med cykelsport og hverdags cykling. Dermed er det uden overdrivelse helt centralt at være udstyret med en den perfekte cykel. Pt skal jeg selv i færd med at skaffe mig ny, og således undersøger jeg diverse herre elcykler og dame elcykler.

Plusset i relation til Principa cykler er, at de er handcrafted cykler i aluminium, som produceres her i Danmark. Jeg forholder mig vægelsindet over for adskillige argumenter. Bl.a. navnet – kommer det til at ende med en Principa cykel eller en Raleigh Classic? Og dertil; skal jeg finde min nye cykel imellem damecykler eller skal det være herrecykler? Egentlig er det selvfølgelig mest feminint at have en cykel uden stang, og desuden ejer damecykler det fortrin, at det her ser mere naturligt ud med en cykelkurv. Derimod er herrecykler meget mere solide i cyklernes stel, samt at man finder en stor gruppe af herrecykler på markedet.

Hvis jeg skal opspore min nye, tohjulede ven blandt damecykler, er en Raleigh Classic et særdeles godt bud. F.eks. en Raleigh Classic Lady, som bedst kan beskrives som damecyklen over dem alle. Denne cykel tiltaler mig idet den er stilig og uden for meget teknik, som gør krav på stor reparation. Denne cykel, Raleigh Classic har et alu stel, ca. 7 indvendige gear og dertil en såkaldt V-bremse ved fordækket + pedalbremse på baghjulet.

Min anden overvejelse, Principa Cykler udgør en væsensforskellig arketype af herrecykler & damecykler. En god Principa Cykel vil generelt være en super funktionel racercykel. De gode Principa Cykler er sådan set et verdensberømt dansk cykelmærke inden for racercykler samt mounitainbikes. Principa Cykler er kendt for de bedste køreevner og dertil meget begrænset vægt.