Sygeplejerskevikar i Københavns kommune

plejehjem

Vikar sygeplejerske i Københavns kommune

For halvandet års tid siden da jeg var færdig med uddannelsen til sygeplejerske havde jeg svært ved at finde mig en plads på det forjættede arbejdsmarked. Den hårde kamp fik mig til at tænke på at udvide mit netværk plus mit curriculum vitæ via midlertidige jobs. Hvad mere er, var jeg overhovedet ikke fast besluttet på, i hvilken by jeg ønskede at have min base i mange år fremover. Af den årsag besluttede jeg mig for at finde forskellige vikarjob og lignede midlertidige ansættelser i København, Aarhus og Odense på skift i et lille års tid. Jeg regnede så med, at jeg dermed ville få muligheden for at få afklaring på både job og bolig, idet et vikariat eventuelt ville kunne forvandle sig til fast arbejde, som så helt af sig selv ville afgøre spørgsmålet om, i hvilken by jeg skulle blive boende i. På det grundlag begyndte jeg at søge efter fagligt relevante vikarjob i Allerød.

Til at begynde med satte jeg mig for at finde et vikarbureau, der tilbød gode vikarjob i Odense, København og Aarhus. Mine kriterier var kun, at jeg ville i databasen hos et rekrutteringsbureau med afdelinger i alle tre byer samt en stor kundedatabase ift. min profession. Snart fandt jeg et ideelt vikarbureau, hvor jeg fik foden inden for efter at have deltaget i en samtale såvel som en kontrol af mine referencer. I den første tid fik jeg tilbudt nogle perfekte vikarjob odense, hvor mig og min bedste ven blev hængende et par måneder. I og for sig kunne jeg ret godt lide den hyggelige by. I denne tidsperiode fandtes der der desuden ret mange interessante vikarjob i og omkring Odense, der passede perfekt til min faglige profil.

Noget tid efter fik jeg et tilbud om at fremleje en lejlighed i Aarhus Midtby i fem måneder. Af den grund var det nødvendigt for mig at være på udkig efter nye vikarjob i Aarhus Midtby og oplandet. Jeg havde en fantastisk hverdag i byen, hvor vikarlivet medførte et optimalt arbejdsliv med masser af spændende udfordringer. På mit sidste vikarjob Aarhus Midtby traf jeg min nuværende kæreste, som er født i Københavns brokvarterer. Sammen rykkede vi teltpælene op og drog til Østerbro, hvor jeg tog en beslutning om at fortsætte med udfordrende vikarjob gennem Sundvikar København og omegn og droppede fuldstændigt alt med at søge faste stillinger. Der findes reelt så overvældende mange spændende firmaer heromkring, at vikarjob i København uden tvivl er en optimal måde at tilrettelægge mit arbejdsliv på lige nu.